Verkoper Auping Store Amsterdam

Verkoper Auping
(Auping Store Amsterdam / 40 uur per week)

Ben jij een enthousiaste verkoopmedewerker die weet hoe je een klik maakt? Ben je daarnaast een kei in het stellen van de juiste vragen om zo tot een passende slaapoplossing te komen? En zit gastvrijheid in je DNA, maar voel je ook haarfijn aan wat iemand nodig heeft om tot een order te komen? Dan is deze functie als verkoper in Amsterdam jouw droombaan! Lees snel verder en help binnenkort samen met je Auping collega’s om de wereld uit te rusten.

Wat bieden wij jou?

  • Bruto maandsalaris op basis van je ervaring
  • Baan voor 40 uur per week
  • Uitzicht op een vast contract
  • Afwisselend werk in een betrokken team
  • Ruimte om te leren en groeien via Auping Academy
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden als personeelskorting op de gehele mode, wonen & meer collectie, reiskostenvergoeding en een niet ziek zijn bonus.

Wie ben jij?

Als verkoopmedewerker zit gastvrijheid in jouw DNA. Je geniet er dan ook zichtbaar van om mensen blij te maken met een prachtig product. Je bent bovendien communicatief vaardig, commercieel ingesteld en resultaatgericht. Tot slot, vink jij onderstaande punten af:

  • Ervaring in de slaapbranche is mooi meegenomen, maar geen must
  • Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste en Engels is een pré
  • Je woont in de regio Amsterdam/Almere

Wat ga je doen als verkoopmedewerker?

Als verkoper bij Auping help je mee om de wereld uit te rusten. Bij Auping geloven we namelijk dat een uitgeruste wereld een betere wereld is. Een mooiere wereld ook. Daar komen jij en je collega’s in beeld! Jullie verkopen niet slechts een bed, boxspring of matras. Nee, jullie verkopen rust.

Een Auping Store is een brand store. Hier staat “Auping, met liefde” centraal. Daarom heet je als verkoopmedewerker bezoekers gastvrij welkom. Vervolgens laat je ze kennismaken met het Auping merk. Dit doe je in de verschillende zones van de Auping Store. Tijdens het proefliggen geef je met jouw kennis van ergonomie het beste advies aan je klant. Jouw oog voor design komt hierbij goed van pas. Samen met je klant stel je een droombed of -boxspring samen. Hierbij gebruik je onze ontwerptool, de Auping Configurator. Onder het genot van een kopje koffie, kruidenthee of vers vruchtensapje breng je letterlijk rust. Je vertaalt de wensen van je klant naar een perfect, passend aanbod. Is je klant tevreden over dit aanbod? Dan stel je een offerte op en plaats je een bestelling van de order.

Je klant loopt ondertussen de winkel uit. Jij zorgt er samen met je collega’s nog even voor dat de Auping Store de liefde uitstraalt die past bij het Auping merk. Zo nemen jullie iedere bezoeker van de Auping Store gastvrij mee in het Auping verhaal. Bovenal zorgen jullie er zo voor dat klanten heerlijk slapen en met een goed gevoel terugkijken op hun bezoek aan Auping.

Waar ga je werken?

Auping werkt al ruim 130 jaar aan persoonlijke oplossingen voor slaap en rust. Zo zijn we uitgegroeid tot dé marktleider in de Benelux. Auping staat voor hoge kwaliteit, ultiem comfort en mooie, hedendaagse ontwerpen. Onze producten verkopen we in meer dan 20 landen. Dit doen we zowel via de webshop, als via de Auping Stores en Studio’s. Nederland telt ruim 30 Auping Stores. Deze winkels worden gerund door gedreven zelfstandig ondernemers. Zij houden net zoveel van Auping als wij. Daarnaast zijn er in Nederland ruim 200 Auping Studio’s. Dit zijn shop-in-shops in andere winkels.

Jij gaat als verkoper aan de slag in Amsterdam. Samen met enthousiaste collega’s werk je iedere dag weer aan een uitgeruste wereld. Erik ‘t Hoen helpt jullie hier als Store manager graag bij.

Je komt te werken in een klein, maar zeer gezellig team. Je hebt veel contact over de telefoon en mail met je collega’s van de andere filialen. Bij het personeelsfeest dat 1 keer per jaar georganiseerd wordt, leer je de rest van je collega beter kennen. Alle medewerkers van de filialen van Berden worden uitgenodigd voor het personeelsfeest, een groot feest dus!

Klinkt goed? Solliciteer direct als verkoopmedewerker bij Auping in Amsterdam.

We behandelen jouw sollicitatie met net zoveel liefde als onze klanten

Enthousiast geworden? Reageer dan snel via de button ‘solliciteren’ hierboven!

Voor vragen of verdere informatie over deze vacature kun je terecht bij de afdeling HR via 077-3248839.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Vacaturekenmerken

Acties