Email

Stylist - Visual merchandiser Blerick

Ben je creatief en altijd op de hoogte van de laatste fashion trends? Heb jij oog voor detail en talent voor styling? Dan hebben wij een uitdagende vacature voor jou! 

Wij zijn op zoek naar een stylist / visual merchandiser ter versterking van het deco-team in Blerick. Binnen een klein team ga je aan de slag met het nog mooier maken van onze mode filialen!

Jouw dagelijkse werkzaamheden
Samen met het deco-team bepaal je het seizoensgerichte beeld van onze winkels. Je zorgt voor een commerciële presentatie van onze mode artikelen, je draagt ideeën aan en je kijkt naar verbeterpunten op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor het gehele winkelbeeld. Denk hierbij aan de etalages, displays, presentatietafels en het aankleden van de paspoppen. 

Wie zoeken wij?
Je bent een enthousiaste creatieveling met oog voor detail, flexibel en een echte aanpakker. Je hebt passie voor en affiniteit met mode. Je zorgt dat onze merken met de juiste beleving en uitstraling gepresenteerd staan. Je kunt zowel werken in een team als zelfstandig je werkzaamheden verrichten. Een afgeronde vakopleiding en ervaring in deze sector is gewenst. 

Wij bieden:

  • Een leuke en afwisselende functie binnen een groot familiebedrijf dat continu in beweging is.
  • Een marktconform salaris.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een kortingspas en mogelijkheid tot deelname aan collectieve verzekeringen. 
  • Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden.

Over Berden
Ons familiebedrijf opende in 1902 het eerste winkeltje. De laatste jaren zijn wij als organisatie enorm gegroeid en inmiddels horen 24 locaties bij Berden groep. Berden Mode kent inmiddels ruim 500 medewerkers, verdeeld over 8 filialen. Het gaat hierbij om de Berden filialen Heerlen, Sittard, Geleen, Roermond, Varsseveld en Blerick en de HoutBrox filialen Uden en Veghel. 
 

Ben jij enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Reageer dan snel via de button ‘solliciteren’!

Voor verdere informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR via 045-8506815/045-8506817.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Vacaturekenmerken

Acties