Berden is een echt familiebedrijf. Niet alleen omdat het hele gezin bij ons terecht kan voor een nieuwe outfit of interieur, maar ook omdat al meer dan 120 jaar het stokje van generatie op generatie wordt doorgegeven. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Paul Berden, Jan Berden jr., Mark Berden en Saskia Berden zorgen er, samen met ruim 650 medewerkers, voor dat het bedrijf continu in beweging blijft!

Onze missie 

Bij Berden hebben we een missie; een doel waar we samen met de hele organisatie hard aan werken. ‘Samen creëren we familiegeluk’.

Als familiebedrijf weten we hoe belangrijk en intens die speciale momenten van geluk en verdriet in het leven zijn. Daarom doen wij iedere dag ons uiterste best om samen familiegeluk te creëren voor onze klanten, medewerkers en partners. Binnen ons bruisend warenhuis werken wij iedere dag weer om die speciale momenten van onze klanten nog intenser te laten beleven of juist net dat steuntje in de rug te zijn. Op ieder belangrijk moment in je leven creëren wij dat extra beetje geluk. Weten hoe onze medewerkers familiegeluk ervaren op de werkvloer?

‘We zijn een heel hecht team, buiten de afdeling hebben wij ook veel contact. Het is erg gegroeid de afgelopen jaren. We weten wat we aan elkaar hebben.’

‘Er zijn veel werkzaamheden waar ik energie van krijg. Ik vind het belangrijk dat ik energie haal uit mijn werk.’

‘Familiegeluk bij Berden betekent voor mij collega's kunnen helpen in tijden dat ze het nodig hebben.’ 

.


.

Onze kernwaarden 

Zo divers onze specialisaties zijn, zo divers zijn ook onze medewerkers. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten waar we graag optimaal gebruik van maken. Toch handelt iedereen vanuit dezelfde kernwaarden zodat we samen werken aan onze toekomst visie. Werken bij Berden betekent: 

  • We verrassen met oprechte aandacht. We staan dicht bij onze klanten, kennen hun behoeften en spelen hier optimaal op in door te verrassen. 
  • We doen het elke dag beter. We zijn ondernemend en zien, maken en benutten kansen waar anderen ze niet zien.
  • We delen onze trots, positiviteit en plezier. We delen trots en plezier in onszelf, ons werk en met elkaar. We werken vanuit een positieve gedrevenheid.
  • We zijn samen succesvol. We groeien en zijn succesvol door goed samen te werken en synergie te creëren.
  • We blinken uit in ons vak. We blinken uit in kwaliteit en maken van alles continu de best mogelijke versie. .

.

Berden & meer 

Naast mode, wonen & slapen vind je bij Berden ook mooie samenwerkingen met partijen zoals Omoda, ICI Paris, Boekhandel Dominicanen, Coffeelovers en heerlijke bonbons van Visser Chocolade. 

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke geur of een speciaal cadeau; bij Berden & meer kun je altijd terecht. Naast onze kracht met mode en wonen hebben we naar partners gezocht die onze Berden formule versterken om zo nog meer een familie warenhuis te zijn. Het zijn partners waarmee we onze winkels en onze webshop versterken voor de gelijkgestemde klant.

Maar ‘& meer’ staat voor nog veel meer dan dat. Kom het zelf ervaren! Bekijk ons vacatureaanbod, solliciteer en hopelijk leren we elkaar snel kennen onder het genot van een kop koffie. Thee mag natuurlijk ook.

.


.