Als familie beleef je veel momenten samen. Veelal fijne, grappige, spannende, emotionele en verdrietige momenten. Als familie ben je er in zowel goede als slechte tijden. Momenten kun je met elkaar delen door er verhalen over te vertellen. Het vertellen van verhalen brengt mensen samen.

Waar gaat het familieverhaal van Berden over? Van klanten familie maken. Wie maakt van klanten familie? Dat zijn de medewerkers van Berden. Hoe maken medewerkers van klanten familie? Door voor klanten te zorgen zoals familie dat ook voor elkaar doet. Toegankelijk, met (familie)trots en altijd betrouwbaar. En bovenal door ze de mooiste producten te bieden met de beste service, passend bij persoonlijke keuzes in een omgeving waarin ze zich thuis voelen. En dat iedere dag weer, 365 dagen per jaar, want voor familie is er altijd tijd..


.

Familiebedrijf Berden 

Berden is al bijna 120 jaar een familiebedrijf, waar momenteel de vierde generatie aan het roer staat. Als familiebedrijf is het familiegevoel iets wat Berden met trots uitdraagt. De warenhuisketen trekt dit familiegevoel dan ook door in heel het bedrijf. Medewerkers zijn onderdeel van de familie, omdat goede medewerkers essentieel zijn voor het succes van ons alsmaar groeiende familiebedrijf. Berden richt zich op klanten met een uitgebreid assortiment, door hoge eisen te stellen aan de winkelpresentatie en de deskundigheid, vriendelijkheid en servicegraad van alle medewerkers. 

.


.

Kernwaarden Berden 

Naast het familiegevoel, zijn drie kernwaarden heel belangrijk. Onze waarden bij Berden Mode & Wonen gelden voor elke medewerker. Deze 3 K's zorgen voor een positieve beleving voor al onze klanten. 

Klantvriendelijk 
Of het nu een vraag is of een klacht, klanten worden altijd vriendelijk te woord gestaan en zo goed mogelijk geholpen. Klantvriendelijkheid is veelal het vinden van een praktische oplossing voor een probleem op korte termijn. De manier waarop je als medewerker reageert naar de klant is wat ons klantvriendelijk maakt. 

Klantgericht 
We willen net een stapje verder gaan om de klant te helpen aan een zo positief mogelijke Berden beleving. Voor je familie ga je een stapje verder, dus bij een familiebedrijf als Berden is dat niet anders. We zijn klantgericht door in te spelen op de behoeften, wensen en verwachtingen van de klant met ons assortiment, de winkelpresentatie en de diensten die onze medewerkers verlenen. Er moet dagelijks bijgestuurd worden op de behoeftes van de klant. Zo verandert de strategie continu. Hierbij is een proactieve houding van onze medewerkers van groot belang. 

Kwaliteitsgericht 
Niet alleen stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten, ook ligt de lat hoog voor onszelf. Elke werknemer streeft dagelijks naar het verbeteren van de kwaliteit die wij leveren. Met goed genoeg, zijn we niet tevreden en we nemen dan ook verantwoording voor onze kennis en deskundigheid. Bij Berden zijn er volop mogelijkheden tot eigen ontwikkeling en het volgen van opleidingen om jezelf te blijven uitdagen. 

.


.

Berden & meer 

Als bedrijf heeft Berden de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken, volgden er diverse overnames van familiebedrijven: Van Sloun, Pot interieur, Jus sen, Houweling, Houtbrox, Duthler, Doornebal en Ruys. Samen zijn we goed voor meer dan 1000 jaar retailervaringl Met diverse Auping Plaza's is Berden bovendien een belangrijke speler op de markt als het om slapen gaat. We stellen je graag voor aan de verschillende winkelformules waar je Berden van kunt kennen. 

Wonen & slapen formules                                     Mode formules                             
Pot interieur                                                              Berden
Doornebal                                                                 Houtbrox
Auping 

Naast mode, wonen en slapen vormen make-up, parfum, chocolade en etenswaren een belangrijk onderdeel van het verhaal.

Maar '& Meer' staat voor veel meer dan dat. Kom het zelf ervaren! Bekijk de vacatures die Berden heeft openstaan, solliciteer en hopelijk leren we elkaar snel kennen in een gesprek. 

.


.