Stage bij Berden
Ben jij op zoek naar een stage? Dat kan! Bij Berden zijn we altijd op zoek naar leergierige stagiaires die met ons mee willen groeien en bij willen dragen aan deze groei. Als erkend leerbedrijf bieden wij op bijna alle afdelingen stageplaatsen aan op verschillende niveaus.

MBO- en HBO-niveau 
Volg jij een MBO of HBO opleiding in de richting van mode, styling, grafisch, fotografie, communicatie, marketing, HR of IT? Dan kun je zeker bij Berden terecht!

Wij hebben altijd diverse uitdagende en afwisselende leer­plekken beschikbaar. Onder begeleiding van een ervaren praktijkbegeleider ga je aan de slag en word je ingewerkt. Na een tijdje ga je zelfstandig aan de slag binnen jouw afdeling als volwaardig lid van het team. 

BOL- of BBL- stage 
Berden biedt stagemogelijkheden voor zowel een beroepsopleidende leerweg (BOL) als een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) opleiding. Naast je opleiding praktijkervaring opdoen? Of leer je liever zoveel mogelijk in de praktijk? Beide opties zijn mogelijk.  

Afstuderen 
Wil jij je afstudeeronderzoek bij Berden komen doen? Dat kan! Bij je sollicitatie kijken we samen met jou naar de beschikbare opties. 

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met onze HR afdeling via onze contactpagina.